skip to Main Content

5 voordelen van FrontPage

Voordeel 1: Effectief

Door gebruik te maken van FrontPage beschikt uw bedrijf over een eigen online nieuwskanaal dat uiterst effectief is en dat gaat helpen bij een actieve mediastrategie. Nieuwswaardige content (persberichten etc.) is zeer goed vindbaar door onze SEO-strategie op uw online ‘voorpagina’. De relevantie van uw persberichten, statements, vlogs en blogs, neemt toe omdat die gepubliceerd worden op deze centrale plek die bekend is bij journalisten. 

Voordeel 2: Actueel

FrontPage is een zelfstandig platform en wordt als subdomein geïntegreerd in de website van uw organisatie. Uw communicatie-afdeling is flexibel in het actualiseren van de newsroom. Bovendien is er op FrontPage voor de media veel praktische info beschikbaar, zoals een beeldbank en info over de bereikbaarheid van voorlichting en communicatie.

Voordeel 3: Goed vindbaar

FrontPage zorgt ervoor dat uw newsroom uitstekend vindbaar is voor de zoekmachines door implementatie van o.a. een goede SEO-strategie. De newsroom wordt kant-en-klaar afgeleverd rekening houdend met de wensen van de organisatie. 

Voordeel 4: Content-support

FrontPage kan ook de contentcreatie en de invulling van de newsroom verzorgen. Desgevraagd maakt FrontPage, in samenwerking met de opdrachtgever, de berichtenstroom. Ons team, dat bestaat uit gespecialiseerde journalisten, werkt dan samen met de communicatie-afdeling van uw organisatie. Alle nieuwe gebruikers krijgen een eenmalige workshop gericht op contentcreatie en publiceren op FrontPage.

Voordeel 5: Nieuwshub

Elke FrontPage is uniek en wordt op basis van uw wensen, met een eigen look & feel, ingericht. Uiteraard passend in de bestaande huisstijl van de organisatie. FrontPage heeft een eigen mailfunctie,  waardoor persberichten, statements en nieuwsbrieven vanaf deze worden verstuurd naar de media.

Jan-Kees Emmer: Waarom Frontpage?

Back To Top