skip to Main Content
Maak Uw Eigen Nieuws In De FrontPage-newsroom

Maak uw eigen nieuws in de FrontPage-newsroom

Al het nieuws van en over de organisatie compact bijeengebracht in een newsroom. Zoals de voorpagina van een krant. Journalisten willen namelijk in een mum van tijd alles weten. Een nieuwsblog is onvoldoende. FrontPage is de complete nieuwshub van een organisatie!

Dat was het idee achter de start van het nieuwe platform Front- Page van de initiatiefnemers Trusted Media en Performance Department. Journalisten en andere stakeholders moeten heel erg hun best doen om informatie te vergaren over bedrijven en organisaties. Met FrontPage breng u het meest relevante nieuws samen op een eigen digitale ‘voorpagina’.

FrontPage levert een online newsroom waarmee u in staat bent om snel en rechtstreeks te communiceren met de media. Journalisten hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar het meest actuele nieuws van uw bedrijf of instelling: dat is te vinden in uw eigen FrontPa- ge-newsroom.

Al het bedrijfsnieuws, persberichten, statements van de directie, relevant branchenieuws, info over de bereikbaarheid van uw communicatie-afdeling voor de media, de beeldbank met fotografie en video, worden online samengebracht in een eigen FrontPage.

FrontPage is de nieuwshub, die als subdomein wordt toegevoegd aan de bedrijfswebsite. ,,Wij zien dat bedrijven denken vaak met een nieuwsblog te kunnen volstaan”, zegt

Sjuul Paradijs van Trusted Media en voormalig hoofdredacteur van De Telegraaf. ,,De media willen snel en adequaat worden geïnformeerd. Wat is het laatste nieuws? Wie is de woordvoerder? Wat is het laat- ste directie-statement? Kan ik hier een rechtenvrije foto van de CEO downloaden? Hoeveel omzet maakt het bedrijf? Front- Page levert u de antwoorden.”

Vanuit de FrontPage-newsroom – als dé centrale nieuwsplek van uw bedrijf of instelling – worden ook persberichten en nieuwsbrieven verstuurd en sociale media gevoed. Front- Page is uw eigen journalistieke uithangbord, herkenbaar door het design in uw huisstijl. De FrontPage-newsroom is een subdomein van uw website en is ook bij calamiteiten de plek waar de media het allerlaatste nieuws vinden.

Back To Top